matmonotont

Dag1:
Ta fram köttbullarna, som du vid inhandlandet delade upp i lämpliga portioner i små plastpåsar, ur frysen och lägg påsen i kylen.

Dag 2:
Koka upp lite, med betoning på lite, vatten i en kastrull. Glöm inte att salta.
Sätt därefter på vattenkokaren.
Vattnet från vattenkokaren häller du, när vattenkokaren gjort sitt, upp i kastrullen med lite vatten.
Ha sen i makaroner.
Stek på köttbullarna som nu har tinat i kylen.

blanda makaroner och köttbullar

servera med ketchup.

ta fram en ny påse köttbullar ur frysen och lägg den i kylen


Jag börjar kunna det här nu.

/A 

Kommentarer
Postat av: Johansomfan

men varför i hela friden tar du upp knuttisarna ur frysen.. jag steker dom från ett fryst mode.. brukar funka det med.

2008-09-22 @ 23:13:34
URL: http://hanky.blogg.se/
Postat av: Anders

Tidskrävande.Är dom tinade går det snabbare.

2008-09-23 @ 05:40:11
URL: http://scorched.blogg.se/
Postat av: Hank

Jag säger bara basilikapuckar.

2008-09-23 @ 22:19:25
URL: http://hanky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0