matmonotont
Dag1:
Ta fram köttbullarna, som du vid inhandlandet delade upp i lämpliga portioner i små plastpåsar, ur frysen och lägg påsen i kylen.
Dag 2:
Koka upp lite, med betoning på lite, vatten i en kastrull. Glöm inte att salta.
Sätt därefter på vattenkokaren.
Vattnet från vattenkokaren häller du, när vattenkokaren gjort sitt, upp i kastrullen med lite vatten.
Ha sen i makaroner.
Stek på köttbullarna som nu har tinat i kylen.
blanda makaroner och köttbullar
servera med ketchup.
ta fram en ny påse köttbullar ur frysen och lägg den i kylen
Jag börjar kunna det här nu.
/A
Ta fram köttbullarna, som du vid inhandlandet delade upp i lämpliga portioner i små plastpåsar, ur frysen och lägg påsen i kylen.
Dag 2:
Koka upp lite, med betoning på lite, vatten i en kastrull. Glöm inte att salta.
Sätt därefter på vattenkokaren.
Vattnet från vattenkokaren häller du, när vattenkokaren gjort sitt, upp i kastrullen med lite vatten.
Ha sen i makaroner.
Stek på köttbullarna som nu har tinat i kylen.
blanda makaroner och köttbullar
servera med ketchup.
ta fram en ny påse köttbullar ur frysen och lägg den i kylen
Jag börjar kunna det här nu.
/A
Kommentarer
Postat av: Johansomfan
men varför i hela friden tar du upp knuttisarna ur frysen.. jag steker dom från ett fryst mode.. brukar funka det med.
Postat av: Anders
Tidskrävande.Är dom tinade går det snabbare.
Postat av: Hank
Jag säger bara basilikapuckar.
Trackback